يکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۴۶
کد مطلب : ۴۹۴۴
plusresetminus
پرداخت سالانه 16 هزار دلار حقوق به یک جادوگر از طرف شورای شهر نیوزیلند خبرساز شد.
اندونزی بهشت جادوگران
صبح‌شد: از دوران قدیم جادوگری و خرافه پرستی بین مردم رواج داشته و کتاب‌ها و فیلم‌های زیادی هم بر اساس رفتار جادوگران نوشته و ساخته شده است. یکی از این فیلم‌ها که شهرت جهانی هم دارد «هری پاتر» است. البته شاید باورش برای شما هم سخت باشد که در دنیای واقعی امروز هنوز در برخی کشور‌ها و شهر‌ها جادوگری به شدت رواج دارد و حتی برخی از آن‌ها جادوگر‌های رسمی دارند که از دولت حقوق هم می‌گیرند. یکی از آن‌ها نیوزیلند است که بیش از ۲۰ سال سالانه مبلغ ۱۶ هزار دلار به یک مرد بریتانیایی پرداخت کرده تا جادوگر رسمی (wizard) شهر کرایست‌چرچ در این کشور باشد. اگر برای شما هم دنیای جادوگری جذاب است، امروز با ما همراه شوید تا از وضعیت جادو و جادوگری در کشور‌های مختلف آگاه شوید و بدانید که جادوگری به کدام کشور‌ها راه یافته است. قطعا کسب اطلاعاتی درباره اعتقاد به جادو در کشور‌های مختلف برایتان جالب خواهد بود.

 
جادوگر رسمی یا جاذبه گردشگری نیوزیلند
شاید باورش سخت باشد، اما در شهر کرایست‌چرچ کشور نیوزیلند سالانه به یک جادوگر ۱۶ هزار دلار پرداخت می‌کنند تا «کار‌های جادوگری و سایر خدمات مشابه جادوگران را به عنوان بخشی از کار‌های تبلیغاتی برای شهر کرایست‌چرچ انجام دهد.»
 ایان برکنبری چنل که با اسم ساده «جادوگر» خوانده می‌شود، از زمانی که در دهه ۱۹۷۰ وارد شهر «ساوت آیلند» شد، دهه‌هاست که به عنوان جادوگر شناخته می‌شود، اما از سال ۱۹۹۸ به او لقب جادوگر رسمی دادند. او در حالی که ردای بلندی پوشیده و یک کلاه جادوگری بر سر دارد، با ریشی بلند بر چهره و عصایی در دست، بیشتر اوقات خود را در میدان اصلی این شهر و در مقابل کلیسا می‌گذراند. اما شباهت او به شخصیت «گاندالف» در فیلم «ارباب حلقه ها» که در نیوزیلند فیلم برداری شد اتفاقی است و آقای چنل تأکید می‌کند که نقش وی خیلی بیشتر از تنها سرگرم کردن گردشگران است. اگرچه او نامش را به صورت قانونی تغییر نداده است، اما هم گذرنامه بریتانیایی و هم گواهی نامه نیوزیلندی که آقای چنل دریافت کرده است، به نام جادوگر صادر شده‌اند. حتی در تارنمای وی تصویری از یک نامه است که به گفته خودش در سال ۱۹۹۰ از نخست وزیر نیوزیلند دریافت کرده است و از او می‌خواهد تا «جادوگر نیوزیلند، جنوبگان و سواحل نواحی مربوط شود.» در این نامه آمده است: «بدون شک پیامد‌هایی در زمینه طلسم، دعا، نفرین و سایر موضوعات ماورای طبیعی خواهد بود که فراتر از صلاحیت نخست وزیران صرف است.»
 وی در سال ۲۰۰۹ برای کسب جایگاهش در زندگی مدنی کرایست‌چرچ، مدال خدمات ملکه را به عنوان پاداش دریافت کرد.
 آقای چنل که حالا ۸۷ ساله است، در حال پایان دادن به حرفه‌اش به عنوان جادوگر شهر است، اما در طول شش سال گذشته شاگردی را به نام «آری فریمن» تربیت کرده است و آقای فریمن امیدوار است روزی مالک این ردا شود.
نکته جالب این جاست که حالا آقای جادوگر به عنوان جاذبه گردشگری این شهر شناخته و گفته می‌شود هزاران نفر در طول سال برای دیدن جادوگر شهر کرایست‌چرچ به این شهر در نیوزیلند سفر می‌کنند.
ورد جادوگران روس برای پوتین!
یکی دیگر از کشور‌هایی که در آن می‌توان رد پای جادوگران را دید، روسیه است. بیشتر این جادوگران در ناحیه «یاکوتیا» در سیبری زندگی می‌کنند و به اسم «شَمَن» یا روح درمانگر‌ها شناخته می‌شوند. البته در زمان اتحاد جماهیر شوروی از کار این جادوگر‌ها جلوگیری می‌شد، اما بعد از فروپاشی شوروی، شمن‌ها بار دیگر اهمیت پیدا کرده و به عنوان رابطی میان طبیعت و ارواح آسمانی و ارواح پیرامون در میان مردم آمده‌اند. چند سالی هم می‌شودکه یک گروه از جادوگران معروف روسیه به نام «محفل قدرت» برای بالابردن قدرت پوتین تشکیل شده است. دیلی میل در خصوص فعالیت این جادوگران نوشته: «آلیونا پولین رئیس این جادوگران هدف از گردهمایی این افراد را بالا بردن قدرت روسیه، افزایش کیفیت زندگی و دفاع از رهبر روسیه اعلام کرده و گفته است که بدخواهان روسیه را نفرین می‌کنند.» تصاویر و ویدئو‌هایی که از این گروه جادوگر منتشر شده، آن‌ها را با روپوش‌های سیاه و خواندن آوازی با صدای بلند نشان می‌دهد.
اندونزی بهشت جادوگران
در اندونزی جادوگری ممنوع نیست و بسیاری از مردم برای حل مشکلات درمانی و حتی پیدا کردن اموال گم شده یا به سرقت رفته شان به سراغ جادوگر‌ها و رمال‌ها می‌روند. به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی در اندونزی حتی جادوگران برای خدمات خود در مطبوعات و دیگر رسانه‌ها علنی تبلیغ می‌کنند. در گزارش این شبکه تلویزیونی حتی اعلام شده که برخی از مقامات سیاسی این کشور هم برای کشتن و صدمه زدن به رقبای شان به سراغ جادوگر‌ها می‌روند. به همین دلیل جادوگری در این کشور حسابی رونق دارد و برخی از جادوگران با درآمد کلانی که از جادوگری به دست آورده اند، خانه‌هایی مثل قصر برای خود ساخته اند. مشتریان معمولا برای هر بار مراجعه به جادوگر در اندونزی دست کم ۳۵ دلار پرداخت می‌کنند. البته به گزارش تیتر آنلاین برخی از افراد مهم و شخصیت‌های سیاسی برای استفاده از این خدمات هزاران دلار پرداخت می‌کنند.
واحد جرایم جادوگری در عربستان سعودی
یکی دیگر از کشور‌هایی که هنوز در آن جادوگری صورت می‌گیرد عربستان است. جالب این جاست که پلیس آن واحدی کامل را به برخورد با جرایمی که مربوط به جادو هستند، اختصاص داده است. براساس مقاله اعتقاد به جادو در کشور‌های مختلف باید بدانید که در سال حدود ۲۰۰ جادوگر در عربستان به دلیل اقداماتی که انجام می‌دهند، توسط پلیس بازداشت می‌شوند. در عربستان سعودی برای مبارزه با جادوگری، بیش از ۹ دفتر در شهر‌های مختلف وجود دارد که همگی توسط پلیس ایجاد شده اند.
جادوگران در حداقل ۴۱ کشور
هرچند بسیاری از کشور‌ها جادوگری را ممنوع کرده اند، اما به گزارش دویچه وله حداقل در ۴۱ کشور جهان جادوگر‌ها بدون هیچ ممانعتی در حال کار هستند و مردم به آن‌ها مراجعه می‌کنند. در این فهرست به جز آن چه خواندید کشور‌هایی مثل هند، آفریقای جنوبی، جمهوری آفریقای مرکزی، شیلی، رومانی، فیلیپین، مکزیک، هائیتی و ... به چشم می‌خورد.

انتهای پیام/
https://sobhshod.ir/vdcc.0q0a2bqo0la82.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما