دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۰۱
کد مطلب : ۳۵۸۳
plusresetminus
اجرای پژمان جمشیدی در نخستین قسمت از برنامه گفت‌وگومحور «پیش‌گو» با حضور امیر آقایی چه کیفیتی داشت؟
برنامه «پیش‌گو» پژمان جمشیدی را ببینیم؟
صبح‌شد: پس از برنامه «همرفیق» با اجرای شهاب حسینی، برنامه گفت‌وگومحور جدیدی به نام «پیش‌گو» با اجرای پژمان جمشیدی، به انتشار اینترنتی رسید و قسمت نخست آن شنبه‌شب در پلتفرم نماوا منتشر شد. این برنامه در اولین قسمت، میزبان امیر آقایی بود. پژمان جمشیدی با «پیش‌گو» حضور موفقی در مقام مجری خواهد داشت؟

یک گفت‌وگوی متفاوت

«پیش‌گو» در ابتدای برنامه، برای معرفی مهمان خود از ایده جالبی استفاده کرده است. پژمان جمشیدی برای اعلام نام مهمان شروع به روایت خاطره خاص و جالبی از گذشته او می‌کند و همزمان با تعریف این خاطره شاهد عبور مهمان از مسیر ویژه ورود به استودیو خواهیم بود.

گفت‌وگوی جمشیدی با مهمان برنامه از همان خاطره‌ای آغاز می‌شود که روایت کرده و او درباره آن توضیح می‌دهد. خاطره امیر آقایی، مربوط به علاقه فراوان او به فیلم و سینما بود. به طور کلی می‌توان گفت در مقایسه با دیگر برنامه‌های گفت و گومحور، سوالات خلاقانه‌تری برای مهمانان طراحی شده است.

پیش‌گویی در بخش آینده

گفت‌وگوی پژمان جمشیدی با مهمانان برنامه، دو بخش دارد. جمشیدی در بخش اول گفتگو، سوالاتی درباره گذشته می‌کند و به عنوان مثال می‌پرسد مهمانش دوست دارد در کدام دوره تاریخی زندگی کند، علاقه‌مند است با کدام شخصیت‌های مشهور ملاقات و صحبت کند یا چه لحظه خاصی است که او دوست داشته در آن حضور پیدا کند.

در بخش دیگری از گفتگو که مربوط به آینده است، به سال‌های بعدی زندگی مهمان پرداخته می‌شود و جذاب‌ترین بخش برنامه، همین بخش است. در این قسمت اتفاق‌های خوب و بد مختلفی برای ۱۰ سال آینده زندگی مهمان در نظر گرفته می‌شود و او باید از بین عدد‌هایی که وجود دارد، ۱۰ «تقدیر» را به صورت اتفاقی انتخاب کند و بعد آن‌ها را به ترتیب زمانی که علاقه‌مند است اتفاق بیفتد، بچیند.

تقدیر‌هایی که متناسب با حرفه هر شخص طراحی می‌شود و احساس مهمان راجع به رخ دادن آن اتفاقات، بازی جالب و سرگرم‌کننده‌ای را در این بخش به راه می‌اندازد، اما نکته منفی بازی، واقعی نبودن این پیش‌گویی است. در واقع تقدیر‌ها مبنای خاصی ندارند و برخلاف اسم برنامه که «پیش‌گو» است، در هیچ بخشی از گفتگو شاهد پیش‌گویی واقعی که مخاطب را غافلگیر کند نیستیم.

ایده خوب «کتاب قانون»

یکی دیگر از ایده‌های جالب برنامه، نوشتن کتابی به نام «کتاب قانون» توسط مهمانان است. در بخش مربوط به آینده، پژمان جمشیدی از مهمان می‌پرسد، اگر اختیار داشته باشد که یک قانون خاص وضع کند، چه قانونی تعیین می‌کند؟ مهمان پس از پایان گفتگو با خط خودش، قانونی را که گفته بود در کتاب می‌نویسد. امیر آقایی قانون حذف پول را در کتاب قانون «پیش‌گو» نوشت. یکی دیگر از سوالات جالبی که از مهمان پرسیده می‌شود، توصیه‌اش به آیندگان است. پژمان جمشیدی از مهمان می‌خواهد به انسان‌هایی که در سال‌های آینده زندگی خواهند کرد، پیام خاصی بدهد.

اجرای پژمان جمشیدی

پژمان جمشیدی که پیش از این برنامه اینترنتی «کلاسیکو» را اجرا کرده، با «پیش‌گو» بار دیگر اجرا را تجربه می‌کند. از اجرای جمشیدی در برنامه «کلاسیکو» استقبال نشد و با واکنش‌های منفی مواجه شد. جمشیدی در «پیش‌گو»، هنگام پلاتو گفتن لحن جدی و رسمی دارد، اما عملکرد او هنگام تعامل با مهمان، در قسمت اول خوب بود. این بازیگر طی گفتگو با امیر آقایی، با استفاده از شوخی و طنازی سعی کرد لحظات بامزه‌ای در برنامه ایجاد کند و ارتباط صمیمانه‌ای با او داشته باشد تا فضای خشک و جدی بر برنامه حاکم نشود و حوصله مخاطبان سر نرود و می‌توان گفت موفق هم شد. باید دید او در قسمت‌های آینده چه خواهد کرد و آیا اجرایش پیشرفتی خواهد داشت یا خیر.

دکور معمولی و ساده

برنامه «پیش‌گو» دکوری ساده و معمولی دارد و از لحاظ بصری جذابیت خاصی ندارد. برای بخش مربوط به گذشته و آینده جایگاه‌های جداگانه‌ای طراحی شده است. پژمان جمشیدی در بخش گذشته، مانند بسیاری از برنامه‌های گفت‌وگومحور، پشت میز می‌نشیند و با مهمان خود صحبت می‌کند. در بخش آینده، جایگاه مجری و مهمان تغییر می‌کند و آن‌ها در گوشه‌ای از استودیو که دور تا دورشان را دکور نیم‌دایره‌شکلی فرا گرفته، روی دو صندلی رو به روی یکدیگر می‌نشینند و عدد‌های مربوط به تقدیر‌هایی که مهمان انتخاب می‌کند هم روی دیوار تصویری نمایش داده می‌شود. با توجه به فضا و محتوای برنامه، بهتر بود فضای متفاوت‌تر و جذاب‌تری برای برنامه طراحی می‌شد.

میزبانی از چهره‌های جذاب

«پیش‌گو» در قسمت اول آیتمی نداشت و جز بخش‌هایی که گروه موسیقی دال قطعاتی را اجرا کردند، بقیه برنامه به گفتگو با مهمان گذشت، بنابراین مهم‌ترین برگ برنده آن چهره‌هایی هستند که در برنامه حضور می‌یابند. هرچه چهره‌ها جذاب‌تر باشند، کمتر در برنامه‌های مختلف دیده شده باشند و مخاطب کمتر با شخصیت آن‌ها آشنا باشد، شاهد گفت‌وگوی شنیدنی‌تری در برنامه خواهیم بود و صحبت‌های جدیدتری مطرح خواهد شد. امیر آقایی چندان اهل گفتگو نیست و چهره کم‌حاشیه‌ای است، بنابراین دعوت از او به عنوان اولین مهمان «پیش‌گو»، اتفاق خوبی بود. اگر این برنامه بتواند در دعوت از ستاره‌ها از «همرفیق» سبقت بگیرد، به خوبی دیده خواهد شد.

انتهای پیام/
https://sobhshod.ir/vdca.anek49nme5k14.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما